när avsikten är att växa
Kandidater spacer Uppdragsgivare spacer Aktuella tjänster spacer Genomförda uppdrag spacer Om oss spacer Kontakt spacer
Medarbetare

Varje gång våra kunder växer, vill vi
också få växa lite.

För närvarande är vi fyra konsulter på INTEND. Med olika bakgrund, utbildning och erfarenhet har vi skapat en gemensam ambition och målsättning: Att hjälpa företag och organisationer att växa: i kompetens, i personalantal, i omsättning eller högst personligt som människor.

Oavsett vilket tycker vi alla uppdrag är roliga, så länge vi också får växa lite, och inte bara får lita på lång erfarenhet

Lär känna våra starka och mjuka sidor

Anders Roos - Konsult, delägare och otålig fyrkant

2005 var jag med och startade INTEND, men dessförinnan finns det några tydliga mellanlandningar inom läkemedelsbranschen, bland annat som försäljningschef och affärsområdeschef. Avstampet gjorde jag från en sjuksköterskeutbildning och senare har jag genomfört ett antal utbildningar exempel STP-certifiering, försäljningsledning, ekonomi, beteendevetenskap, LIF/RUFI. 

Har varit i rekryteringsbranschen sedan år 2000.

Ivan Madunic - Konsult och delägare som alltid hittar rätt 
Socionom, Personaladministration och Arbetsmarknadskunskap. Erfarenhet av rekrytering, urval, utbildning, coachning och  personbedömning. Certifierad testandvändare av CLU. Certifieringar OPQ, MASTER mfl.

Konsult sedan 1999. Styrelseerfarenhet.

 

Lina Ambjörnsson - Researcher som älskar fika

Spelat tennis på elitnivå sedan barnsben och övergick sedan till tennistränaryrket. Fortsatte sedan vidare till IKEA och Life hälsokostbutik. Studerade till Personalvetare på Halmstad Högskola där jag bodde i familjens sommarstuga.
I övrigt älskar jag att besöka nya platser och uppleva olika matkulturer. Tränar regelbundet för att må bra och föredrar att spendera fritiden tillsammans med familj och vänner. Införde fredagsfikan på INTEND 2017.

Lovisa Sandell - Researcher med "hästkrafter"

Min karriär började som butiksmedarbetare i livsmedelsbutik. Där uppstod mitt stora intresse för personal vilket gjorde att valet av utbildning föll på Human Resources med inriktning mot psykologi i Jönköping. Under studietiden arbetade jag som receptionist och personaladministratör, innan jag i januari 2019 började på INTEND.

Sedan hösten 2019 arbetar jag heltid som researcher. Fritiden spenderas gärna i stallet, på en träningsrunda eller tillsammans med familj och vänner.”

 

 

 

spacer

Registrering  

Bild Lina Medarbetare 2  

Lina Ambjörnson 
mobil: 0730-322 086 
lina(a)intendab.com  

Ivan Madunic 
mobil: 0705-320 816  
ivan(a)intendab.com

 
     
Medarbetare 1 Lovisa  

Anders Roos 
mobil: 0705-320 818 
anders(a)intendab.com

Lovisa Sandell
mobil: 0705-382 585 
lovisa(a)intendab.com    

 
INTEND AB  |  Besöks- och postadress: Kompanigatan 5, 553 05 Jönköping  |  Tel: 036-331 19 80  Btn _en